CCOO i UGT convoquen per a demà una manifestació a les portes de l’Hospital de la Ribera per l’incompliment de Conselleria en quant a l’acord que es va signar amb el personal subrogat

Comissions obreres i UGT seguixen amb les manifestacions per l’incompliment de l’acord firmat amb la Conselleria de Sanitat per a la millora del personal sanitari subrogat. El pròxim dijous, dia 22, tindrà lloc la primera concentració a les portes de l’Hospital de la Ribera. Baix el lema “Marciano escucha, la sanidad está en lucha” reivindicaran les condicions del personal estutari, com la baixada d’hores o les baixes laborals retribuides al 100%.
En març de l’any passat es va signar este acord, que assegurava millors condicions per a 2024. Com que no ha sigut així per part de Conselleria, els afectats presentaren una demanda i el conflicte ha passat a la via judicial. La Conselleria, per la seua banda, per a evitar arribar a un juí, ha tractat d’apropar postures, però els sindicats no accepten menys que el que es va pactar i seguixen amb les protestes. L’objectiu dels sindicats també és fer pressió per evitar seguir per la via judicial.
Els sindicats han preparat un manifest que es llegirà a la protesta i inclourà els incompliments, la discriminació als treballadors subrogats i els agravis. Una de les seues demandes més urgents és la reducció de la jornada laboral.

La manifestació de demà será d’11 a 12 a les portes de l’Hospital de la Ribera i es repetirà el 7 de març. Les organitzacions sindicals no descarten fer-ne més si la resposta de Conselleria no és positiva.

Deixa un comentari