Ciutadans aposta per cobrir la piscina descoberta i dotar Alzira de més instal·lacions esportives

L’alcaldable de Ciutadans Alzira, Miguel Vidal, s’ha compromés a donar un gir radical a la gestió esportiva per a estar a l’altura de clubs i esportistes. Així ho ha assegurat en presentar el seu programa esportiu per a “passar pàgina a quatre anys de desídia per part de l’equip de govern”.

En primer lloc, Ciutadans vol duplicar la partida actual de subvencions als clubs esportius base; crear una línia d’ajudes directes a competidors i clubs de nivell nacional i una altra per a fomentar i professionalitzar l’esport femení a nivell local.

En segon lloc, ha remarcat Vidal, volen dotar Alzira de més instal·lacions esportives: cobrir la piscina descoberta, ampliar pistes esportives cobertes i un nou espai per al club de karate, entre d’altres projectes.

A més, ha explicat el candidat de CS, volen matindre més i millor les escoles esportives i l’esport escolar així com totes les instal·lacions esportives, per exemple, amb nous vestidors per a la ciutat esportiva Jorge Martínez Aspar. A més, Ciutadans vol promoure i donar suport a l’esport sènior de manera gratuïta, i crear el programa ‘A Alzira fem esport’ i una APP on es mostre tota l’oferta esportiva.

Deixa un comentari