L’Escola de Teatre Tarumba Jove guanya la fase autonòmica dels Premis Buero

L’Escola de Teatre Tarumba Jove ha guanyat la fase autonòmica dels Premis Buero de Teatre amb el seu espectacle Popurrí Farsántico. Un premi que l’Escola rep amb molta il·lusió en tractar-se d’un guardó absolut.

L’Associació Cultural La Tarumba està d’enhorabona. Després que Suc de Teatre rebera el cap de setmana passat el Premi Especial del Jurat al Certamen Garnacha Rioja amb Hamlet, l’Escola de Teatre ha rebut hui la notícia del guardó als Premis Buero de Teatre Jove 2023. L’últim muntatge de l’escola, Popurrí Farsántico, ha estat premiat en la fase autonòmica tant en la categoria escolar com en la no escolar, que enguany s’han unificat.

Així mateix, La Tarumba també renova el conveni amb l’Ajuntament a través d’una subvenció de 5.000€ que atorga la regidoria d’Educació. Esta ajuda servirà per continuar produint els muntatges de l’escola Tarumba Jove, com el Popurrí Farsántico, cobrir les despeses de funcionament, reprografia i publicitat, la Mostra final de curs o les visites a València per a participar en la Trobada de Teatre Jove.

Deixa un comentari