Comença la venda oficial de la Loteria de Nadal 2024 amb la loteria viatgera a l’administració La Sort

Encara estem a l’estiu, tot i això els qui vulguen comprar un dècim per a la grossa de Nadal poden fer-ho,u, ja que la venda oficial de la Loteria de Nadal 2024 s’inicia el dimecres 3 de juliol en totes les administracions físiques. I a partir de hui per terminal.
Esta data d’inici oferix un marge de fins a cinc mesos i mig per a tindre temps de sobres i participar en el sorteig més famós d’Espanya. Encara que, com sempre, hi haurà els qui preferisquen comprar-ho a última hora, quan les administracions de loteria comencen a baixar les seues persianes. En eixe cas, cal acordar-se que hi ha data límit: el dissabte 21 de desembre de 2024. Es tracta del dia abans del sorteig, moment en què els punts de venda deixen de vendre i retornen l’excedent de dècims no venuts.
Ara que arriba l’estiu, molts aprofiten les vacances o els viatges a altres ciutats per a comprar loteria, ací a Alzira on poden fer sense eixir de casa a través de la Loteria viatgera. L’administració numero 5 La Sort intercanvia amb 10 administracions de diversos punts del territori, com Pais Basc, Sevilla, Cadis o Madrid diversos numeros de loteria d’eixes administracions. D’esta manera viatgen els bitllets de loteria i els pots comprar ací a Alzira.
Tot i que la sort és capritxosa, quan més numeros del bombo tenim, la probabilitat de que toque és major, per això la Sort aposta per la loteria viatgera.