La Tarumba tanca els tallers de teatre per a adults d’enguany amb l’obra de teatre ‘Evolución’, del taller d’aprofundiment teatral

Els tallers de teatre de la Tarumba per adults tanquen el pròxim dijous un curs amb l’últim espectacle del taller d’aprofundiment amb l’obra Evolución, dirigida per l’actor i director Ricardo Ull. Esta serà la tercera mostra de l’escola de teatre que durant este curs ha dut a terme tres cursos.
Dijous a les 20 hores al Gran Teatre tindrà lloc l’obra Evolucion, un resum de l’activitat didàctica que s’ha dut a terme des de principis d’octubre que ha girat entorn de les tècniques de la interpretació, fonamentalment la construcció dels personatges, tant corporalment com psicològicament, la veu, l’energia i el subtext entre altres. Sota el títol de “Evolució”, els 17 actors i actrius del taller abordaran escenes d’obres de Plauto, Shakespeare, Zorrilla o García Lorca, fent un recorregut a les diverses etapes històriques de l’art escènic, des del teatre grec fins al teatre de l’absurd i acabant amb el teatre musical.
Ricardo Ull, professor i director dels dos grups del taller d’adults de La Tarumba, explicava que amb esta obra, es fa un recorregut al fet teatral també per al públic.
Este recorregut al teatre es fa a través d’un viatge d’avió, que recull el treball realitzat durant el curs per l’alumnat, alumnat que per primera vegada puja a l’escenari i persones que ja porten diversos cursos de teatre.
Amb este taller es tanca el curs d’enguany. Recordem que el passat mes de juny es va fer ja una mostra del curs de teatre de La Tarumba jove, dirigit per Sandra Guasp i la mostra del taller de teatre d’iniciació que també ha dirigit Ricardo Ull.