Compromís Alzira aposta per diversificar les opcions d’oci cultural per als joves i dinamitzar la cultura a través de les associacions veïnals

Acostar la cultura a la joventut, ampliar els espais culturals amb sales multifuncionals i fer difusió de l’activitat cultural a través de pantalles en punts estratègics de la ciutat són algunes de les propostes en matèria de cultura que ha presentat hui Compromís. Un acte en el qual ha comparegut el candidat a l’alcaldia, Alfons Domínguez, acompanyat pel candidat a les Corts Ferran Barberà.

A nivell autonòmic, Compromís entén la cultura com un agent de transformació social que, a més, activa l’economia i l’ocupació. Compromís destaca l’increment de subvencions per a la creació cultural i l’augment de la partida destinada a les societats musicals. La formació, a més d’ampliar estes ajudes i recursos, proposa apostar des de la Generalitat per la creació d’una xarxa d’escoles públiques d’art perquè la cultura arribe a tots els llocs.

A nivell local, Compromís vol seguir apostant per la cultura en valencià i fer-la arribar a totes les persones a través de la instal·lació de pantalles fixes i mòbils en punts estratègics, com la Casa de la Cultura. Així mateix, la formació detecta la necessitat d’ampliar la Societat Musical amb espais polivalents i un auditori. Portar el Somriu als Parcs a més barris i consolidar l’Art al Carrer amb la col·laboració de l’Institut Valencià de Cultura són altres propostes. La candidata municipal Cristina Soler explicava que Compromís vol seguir acostant l’art a les residències des d’una mirada intergerenacional i, sobretot, impulsar l’oci jove d’una manera saludable i sostenible.

Deixa un comentari