Compromís Alzira planteja ampliar les oficines d’IDEA per donar suport als projectes de l’agència local

Compromís Alzira aposta per continuar enfortint les relacions amb economies de gran escala mitjançant la creació d’una nova oficina d’IDEA. Esta és una de les propostes en matèria d’economia que la formació ha presentat este matí al Mercat de la Vila. Un acte que ha comptat amb l’assistència del Conseller d’Economia Sostenible, Rafa Climent, i del candidat a l’alcaldia, Alfons Domínguez.

A nivell autonòmic, Compromís aposta per seguir reforçant les polítiques ja encetades. El Conseller d’Economia Sostenible ha posat de relleu la millora en les dades de l’atur i l’aposta per la reindustrialització, que ha permés a Alzira disposar de més d’un milió d’euros per a la modernització de les empreses. Així mateix, ha destacat la revitalització dels instituts tecnològics i el rècord en la internacionalització de les exportacions. Línies sobre les quals Compromís vol seguir treballant a la Generalitat.

En l’àmbit municipal, la formació aposta per seguir potenciant el comerç local i apunta la necessitat d’avançar cap a l’autoconsum a les zones interiors del poble i als polígons. Compromís també assenyala la possibilitat de descentralitzar les oficines d’IDEA amb l’establiment d’una nova oficina al Polígon del Pla per recolzar els projectes de l’agència local en l’àmbit de la formació empresarial i les pràctiques.

Deixa un comentari