Compromís es manté com a força més votada a la Barraca i UCIN irromp en la junta veïnal de l’entitat local menor

La Barraca d’Aigües Vives manté Compromís com la formació més votada i compta com a novetat amb l’entrada d’UCIN a la junta veïnal de la Barraca, seguint molt de prop a Compromís. L’única mesa de la Barraca que emet vots per a l’alcaldia i el govern d’Alzira també ha comptat amb Compromís com a primera força política.

En l’urna per a votar els cinc representants de la junta veïnal, Compromís ha aconseguit 143; UCIN 121; el Partit Socialista, que presentava a la candidata Amparo Pou després de la seua absència en els últims anys, es consolida com a tercera força política amb 108 vots; seguix Miguel Pardo de Contigo amb 58 vots; Vox, que també havia presentat candidatura enguany, se situa amb 39 vots, i el PP és el partit menys votat a la Barraca amb 18 vots.

D’esta manera, amb una primera estimació, Compromís mantindria dos dels tres regidors que té i, per tant, formarien part de la junta veïnal Gilles Denans i Arantxa Girbés; UCIN comptaria segur amb Paula Blay i Ángel Morcillo, i la cinquena regidora seria Amparo Pou, del Partit Socialista. Així les coses, des de Compromís el candidat Gilles Denans explicava que ara s’obri el temps per parlar i pactar, tot i que el resultat demostra l’esforç que els seus companys de Compromís, encapaçalats per l’actual alcaldessa Verònica Almunia, han fet al front de l’ajuntament de la Barraca.

Pel que fa als resultats en la urna en què els habitants de la Barraca voten a Alzira, Compromís també guanya amb 137; UCIN amb 107; PSOE amb 102; Vox obté 64; el PP 54, Unides podem 24 i  Ciutadans 15.

Deixa un comentari