Compromís i PSOE signen un acord per compartir l’alcaldia de La Barraca d’Aigües Vives

Compromís i PSOE pacten en la Barraca d’Aigües Vives i es repartirxen l’alcaldia durant els pròxims quatre anys. Eixe és l’acord al que han arribat els dos representants de Compromís i la representant del partit socialista, que deixa en l’oposició els dos representants d’UCIN. La conformació de la nova junta veïnal de l’entitat local menor tindrà lloc esta vesprada a les set.

Segons expliquen PSOE i Compromís en un comunicat, ambdós formacions polítiques coincidixen en les idees polítiques i en la voluntat de treballar pel poble, i atés que els seus programes electorals tenen una gran similitut, han acordat un pacte per a garantir una estabilitat robusta durant els pròxims 4 anys. Gilles Denans, alcaldable de Compromís, explicava que no s’ha reproduït el pacte d’Alzira a tres perquè no és el que necessitava La Barraca.

Compartiran l’alcaldia amb 2,5 anys per a Compromís, que farà alcalde a Gilles Denans, i 1,5 per a PSOE, amb l’alcaldia per Amparo Pou,  sense augmentar la partida pressupostària de remuneració dels càrrecs electes. Compromís es responsabilitzarà de la implementació local dels ODS, de l’Agenda 2030 i de les gestions per a fomentar la sostenibilitat, i el PSOE s’ocuparà especialment de l’àrea de festes i de participació ciutadana.

Des d’UCIN, representaran l’oposició durant els pròxims quatre anys. La regidora Paula Blay expressava desconcert per un pacte del qual s’ha assabentat a última hora i assegurava haver estat apartada de les negociacions. En tot cas, Blay explicava que implementarà el programa d’UCIN des de l’oposició i ajudarà en el que calga encara que no hagen comptat amb ella.

Deixa un comentari