Compromís per la Barraca aposta per l’ampliació de les instal·lacions i la millora dels serveis municipals

Compromís per la Barraca ha presentat les seues propostes en clau electoral per millorar els serveis i les infraestructures de la Barraca d’Aigües Vives. La formació vol treballar en l’adequació dels terrenys i edificis adquirits durant els últims 8 anys, i incentivar la participació ciutadana a través de la reactivació del Consell Local de Govern Obert.

Compromís per la Barraca proposa ampliar la zona esportiva amb noves instal·lacions, continuar amb el projecte per augmentar la capacitat del teatre/ajuntament i construir una cotxera, un magatzem i una sala polivalent municipals. Així mateix, la formació vol fer realitat el projecte de les 4 rotondes per pacificar el trànsit de la CV-50 i la construcció d’un nou col·legi dins del pla Edificant.

L’arribada del servei d’autobús d’Alzira a l’entitat local menor i la posada en marxa de la línia Gandia-Alzira prevista al 2019 són altres de les demandes. Compromís també vol crear una nova comissió de festes; organitzar un concurs de teatre amateur; contractar més personal per a l’Oficina Verda; i continuar amb l’adaptació dels carrers del poble per fer-los accessibles a totes les edats i eliminar les barreres arquitectòniques.

Deixa un comentari