La Junta Electoral prohibix la difusió d’un vídeo difamatori rebut des del telèfon del candidat d’UCIN amb imatges dels candidats del PP, Ciutadans i Vox

La Junta Electoral de zona va ordenar ahir la retirada immediata d’un vídeo difòs en el qual apareixen imatges del candidat del PP, José Luis Palacios, i d’altres dues formacions polítiques, Ciutadans i Vox, al costat d’una cançó en què la lletra diu “Rata de dues potes…”, havent-se rebut via WhatsApp des del telèfon del candidat de la formació UCIN.

La denúncia a la Junta Electoral va ser presentada pel Partit Popular en considerar que no tot val en unes eleccions i que és una falta de cultura democràtica. D’altra banda, també des del Partit Popular han eixit al pas d’una série d’escrits anònims que, durant els dos últims dies, circulaven per les xarxes socials, correu i, fins i tot, s’han distribuït per la via pública de manera indiscriminada. Una carta en la qual es realitzaven comentaris ofensius cap a companys i excompanys del Partit Popular d’Alzira i membres d’altres candidatures, incloent entre ells al president local, José Andrés Hernández.

El candidat del Partit Popular Alzira, José Luis Palacios, ha explicat que ni ell ni ningú de la seua candidatura i equip de treball han tingut cap mena de responsabilitat en la realització ni propagació d’este pamflet, així com tampoc han instat a ningú per a fer-ho, desconeixent totalment l’autoria. Es per això que lamenten estos fets i esperen que tant ara com en el futur la relació entre els distins partits polítics siga de respecte i llibertat.

Deixa un comentari