Compromís presenta la candidatura de Diego Gómez

Compromís va presentar ahir diumenge a Diego Gómez, actual alcalde, com a candidat a encapçalar el govern d’Alzira en un acte on també va participar Joan Baldoví.

L’Auditori de la Casa de la Cultura es va omplir per escoltar el balanç i les propostes de futur que va llançar Gómez.  Sobre la legislatura que acabarà el pròxim 26 de maig el candidat va explicar que s’ha treballat “per a les persones” amb la participació, atencions socials, polítiques inclusives, transparència, millora en l’ocupació o l’impuls de la sostenibilitat amb la remodelació de Pérez Galdós, Santa Rita i Hort dels Frares o en el medi ambient.

En matèria econòmica, Diego Gómez, va ressaltar que s’ha rebaixat el deute municipal de 16.226.769’84 € (364 € per habitant) a 7.350.344’77 € (164 € per habitant) en la legislatura.

Diego Gómez va avançar algunes idees per continuar la transformació de la ciutat en un referent de sostenibilitat i de prosperitat. Entre elles, va destacar la 3ª fase de Pérez Galdós, estudi de millora de la mobilitat en la zona de la Plaça Major, Sant Agustí i l’Avinguda Sants Patrons, a banda de la segona fase del canal interceptor, anell verd i la via verda de la Barraca.

Altres infraestructures que han de finalitzar -se són l’edifici de la Policia Local, Casal Jove, el seguiment de la construcció del Palau de Justícia, museu Casa Alós o l’edifici de bombers, a banda de adequar el sostre del Fontana Mogort i la posada en marxa del port de les piragües.

Per la seua banda, Joan Baldoví, en clau estatal, es va mostrar optimista de cara a l’aprovaciódels Pressupostos Generals de l’Estat. Baldoví afirmà que fins al minut 89 hi ha partit, i estos pressupostos són millors que els del PP i significarien, per exemple la connexió d’Alzira i la Ribera amb l’AP-7. El diputat de compromís també va recordà que tot i que la dreta no deixarà de parlar de Catalunya per desviar l’atenció cal optar per aquells que defensen els nostres sectors estratègics com ara l’agricultura.