Diverses associacions alzirenyes convoquen una concentració esta vesprada per l’emergència climàtica i per a promoure una mobilitat sostenible.

Diversos col·lectius alzirenys se sumen hui a la jornada internacional de lluita pel clima END FUEL que es celebra hui i convoquen una concentració a la plaça Major a les set i mitja de la vesprada.

La Ribera en bici, Xúquer Viu, el col·lectiu de pensionistes i Amnistia Internacional d’Alzira se sumen a esta convocatòria per a parar atenció en allò que fem i en la reducció de la utilització de vehicles motoritzats que són els que provoquen més gasos d’efecte hivernacle.

El transport motoritzat és el sector que més gasos d’efecte hivernacle emet, el principal causant de l’emergència climàtica i l’augment dels fenòmens climàtics extrems (com les pluges torrencials i les inundacions que tant patim ací), a més d’altres problemes ecològics i de salut, per tant cal reduir-lo a la meitat i promoure la mobilitat sostenible, a peu, en bici i en transport públic.

El portaveu de La Ribera en bici, Pedro Dominguez, entén que és prioritari sumar als més joves perquè reclamen mesures contra este canvi climàtic que ja estem vivint.

Deixa un comentari