Ciutadans Alzira denuncia l’abandó de la plaça Cartonatges i reclama la la mateixa atenció que el centre de la ciutat per a tots els barris d’Alzira.

Ciutadans Alzira ha lamentat la situació de la plaça Cartonatges. Segons explica el seu portaveu Miguel Vidal, tot i el canvi de persones en l’equip de govern, les males pràctiques es mantenen en la direcció dels treballs. Vidal destaca diverses incidències. Troben en la zona de la plaça cartonatges arbres sense podar perquè quan han vingut els operaris ho han fet sense mitjans, segons els han contat el veïnat.

 

A més, Vidal ha detallat que “el parc infantil no és ni el que volien ni havien demanat els veïns i està fet un autèntic desastre, el solar seguix sense netejar-se, moltes rajoles estan trencades, les herbes en les escales semblen arbres i el súmmum és la famosa súper fumigació de rates i paneroles que es veu que ha arribat a tota Alzira menys ací perquè es veuen diàriament”.

 

El regidor de Ciutadans, enten que per al govern hi ha barris de primera i de segona, i exigix el mateix tracte que se li dona al centre de la ciutat, on es veu  treballar a maquinària i multitud d’operaris, i demanen que estos operaris es traslladen a tots els barris d’Alzira.

Deixa un comentari