Conselleria invertirà en les vivendes socials d’Alzira

Alzira rep la visita de conselleria per concretar l’oferta de vivenda social a la nostra ciutat. La proposta que l’Ajuntament té damunt la taula des de l’inici de la legislatura és la d’enderrocar i restaurar les que ja hi existeixen i es troben en un estat ruïnós.

L’alcalde d’Alzira ha assegurat que la resposta de conselleria ha tardat en arribar, però en qualsevol cas és una bona notícia per a la nostra ciutat, que este mateix matí ha rebut la visita del director general per conèixer de primera mal estat de les vivendes després d’anys d’abandonament.

Alzira és el municipi de la província de València que concentra el major nombre d’habitatges que valorarà la conselleria en complir els requisits del concurs convocat per a l’adquisició d’immobles, incorporar-los al parc públic i destinar-los al lloguer social. En concret, són vuit de les 31 habitatges que hi ha a la província. La conselleria va anunciar ahir que iniciarà la revisió dels 95 habitatges que compleixen els requisits en tota la Comunitat Valenciana. El Consell ha realitzat la llista d’habitatges per poder valorar-les i  iniciar les taxacions pericials per fixar el preu.

Deixa un comentari