Creu Roja Alzira oferix acompanyament a persones amb mobilitat reduïda per poder votar el 28 de maig

La Generalitat i Creu Roja han posat en marxa un servei gratuït de transport adaptat per a persones majors, malaltes o amb discapacitat per facilitar el vot en les eleccions del 28 de maig. L’assistència es pot sol·licitar fins al pròxim dijous per telèfon, correu electrònic o als centres hospitalaris. A la nostra ciutat, Creu Roja Alzira també disposa de vehicles per oferir este servei.

Podran sol·licitar el servei totes les persones que ho requerisquen per motius d’edat, malaltia o mobilitat reduïda. L’acompanyament inclou la recollida en el centre hospitalari, residència o domicili, el trasllat al col·legi electoral i el retorn al lloc d’origen. A Alzira, Creu Roja oferix acompanyament a peu, en cotxe o en vehicle adaptat amb rampa, també per a les poblacions veïnes.

L’assistència es pot sol·licitar fins a les 15 hores del 25 de maig en el Centre Operatiu Autonòmic de la Creu Roja; a través del telèfon 96 591 86 10, operatiu les 24 hores de dilluns a divendres; o al correu electrònic eleccionescv@cruzroja.es. També es pot sol·licitar a través del centre hospitalari si la persona està ingressada. En el cas d’Alzira, el servei es pot sol·licitar a la seu de Creu Roja, mitjançant  el telèfon 96 241 09 74 i també a través de l’Ajuntament perquè trasllade la llista de persones interessades a Delegació de Govern.

Deixa un comentari