Vora cinc mil alumnes de primària participen al programa Activa’t amb l’esport

Més de 4.900 alumnes de primària dels col·legis Vall de la Casella; Gloria Fuertes; Tirant lo Blanch; Ausiàs March; Pintor Teodoro Andreu; Sants Patrons, Blasco Ibáñez; García Lorca; Lluís Vives; Santa Maria d’Aigües Vives, la Purísima i l’Alborxí, s’han inscrit en el programa «Activa’t amb l’esport», una iniciativa sorgida ja fa dos anys i que perseguix la promoció en la pràctica activa de l’esport per tal de combatre el sedentarisme.

Les activitats es prolongaran fins al 2 de juny i consistiran en sessions que es realitzaran en els propis centres educatius. Estaran incloses dins de les hores lectives dels escolars i constaran de les següents propostes esportives: pilota valenciana, handbol, futbol sala, futbol, bàsquet, karate, rugbi i halterofília.

A més de la pràctica esportiva, el programa també busca inculcar valors com el treball en equip, la disciplina, el respecte i la superació personal. Els participants tindran l’oportunitat de rebre formació per part de professionals de l’esport i de participar en competicions locals.

Deixa un comentari