Creu Roja Alzira reconeixerà esta vesprada l’ajuda que rep de totes les entitats alzirenyes en un acte en la Gallera

Creu Roja Alzira du a terme 5 programes a la ciutat que ajuden a la població que més ho necesita. I ho fa amb l’ajuda d’ entitats i empreses de la ciutat. Esta vesprada, abans de la gal•la dels Premis Literàris es celebrarà l’acte de reconeixement a totes les entitats socials i empresarials que col•laboren amb Creu Roja. Hui a les 19 al Cercle Alzireny la Gallera.
A l’acte assistiran els representants d’empreses com TEXLIMCA o Grefusa. També tindrem la presència de la Societat Musical d’Alzira i la Junta Local de Cofraries de Setmana Santa. La Junta de Cofraries ha cedit a Creu Roja en tres ocasions el seu espai per repartir aliments a les famílies.
L’esdeveniment és també un moment idoni per donar a conéixer els programes de Creu Roja i difondre el seu paper a Alzira. Són 5 els programes que duen endavant.
Asil, un projecte dedicat a ensenyar castellà i acompanyar a 25 persones de 13 nacionalitats diferents. El programa ESCOLAR, que oferix un seguiment a 30 xiquets que necessiten suport a l’escola. Les persones majors són també protagonistes de dos programes, ENRÉDATE, on els donen companyia i ànim , i el projecte CRECE, que lluita contra la soledat no desitjada. Per últim, el programa d’alimentació ha repartit ja en Alzira 29.950 kg de menjar a 730 famílies
Mari Creu Carrió, delegada del comité de l’Assemble d’Alzira de Creu Roja, ha destacat que la ciutadania alzirenya és molt generosa i està molt sensibilitzada amb les causes socials. Tot i això, Carrió anima a que més persones participen en donacions.

Deixa un comentari