Creu Roja Alzira recupera els tallers de seguretat vial per als centres educatius de la ciutat

El Parc d’Educació Vial torna a obrir les seues portes de la mà de Creu Roja Alzira. Els centres educatius de la ciutat podran accedir a tallers en esta instal·lació municipal a partir del pròxim dilluns. Una iniciativa que es repetix a Alzira davant l’èxit que va tindre abans de pandèmia.

Els tallers combinaran teoria i pràctica i aniran adreçats a l’alumnat de 4t, 5é i 6é de primària i a l’alumnat de 1r d’ESO, amb grups d’un màxim de 25-30 alumnes. Tindran una durada aproximada de 3 hores i es podran sol·licitar per als mesos de maig i juny, de dilluns a divendres pel matí, en horari lectiu i amb cita prèvia. Els centres educatius podran accedir a les instal·lacions a peu o amb bus i l’activitat es dividirà en una primera part teòrica, esmorzar i una segona part pràctica on l’alumnat podrà anar amb bici, fer de peató o, fins i tot, utilitzar cars a pedals.

Des de Creu Roja asseguren que la reapertura del parc vial era una demanda dels centres escolars i, per tant, la resposta està sent molt bona. Esta iniciativa completa l’activitat de Creu Roja als centres en altres àmbits com l’educació emocional o la prevenció de conductes violentes. La finalitat, que els xiquets i les xiquetes aprenguen a comportar-se en la via pública des de l’òptica de la sensibilització i la prevenció.

Creu Roja preveu repetir la iniciativa a finals de setembre i durant el més d’octubre i primeres setmanes de novembre.

Deixa un comentari