Creu Roja organitza una xarrada per conscienciar a la població sobre la soledat en què viuen els més majors

A la provincia de València més del 19% de la població són majors de 65 anys i viuen sols a casa. És un problema molt present que ha sigut tractat este matí a la Jornada “Prevenint la soledat no desitjada des del treball en xarxa”, organitzada per Creu Roja d’Alzira.
L’objectiu principal ha sigut conscienciar a la ciutadania d’un problema social poc visibilitzat, la soledat de les persones majors.
Representants de diversos projectes han assistit per presentar les seues accions. És el cas de RADARS, un projecte que naix a Barcelona, o d’ ADONAR, una associació valenciana. A la jornada han estat també institucions socials i entitats de l’administració pública per treballar en cooperació davant el problema.
La xarrada ha versat al voltant a la búsqueda de noves estratègies. En la taula de diàleg s’han mostrat a la ciutadania experiències i coneixements per crear consciència i així poder desenvolupar solucions sòlides. La Regidora de Serveis Socials d’Alzira, Amelia Blanquer, ha remarcat que cal treballar més per ajudar a les persones que es troben en esta situació.

Deixa un comentari