Teatre per a jóvens i adults de la ma de la Tarumba. Comença la matrícula als cursos

La Tarumba obri el termini de la matrícula perquè puguen formar-se teatralment tots els joves i adults interessats en les arts escèniques.

Des de fa huit anys l’ Escola de Teatre Tarumba Jove obri les portes per als joves entre 12 i 18 anys. Hi ha dos cursos: el d’Iniciació, que desenvolupa les seues activitats els dimarts de 17.30 a 19.30 h, i el d’Aprofundiment (dimecres, de 17.30 a 19.30 h).i la inscripció es pot fer al correu joseantonio@tarumba.com. i el taller es fa a les dependències de l’IES Jose María Parra. Els tallers per a adults es fan al Gran Teatre i la Casa de la Cultura i compten amb la col·laboració de la regidoria de cultura de l’Ajuntament d’Alzira. També es faran dos grups, Tallers d’Iniciació i aprofundiment.
Des de l’escola de teatre La Tarumba, el seu director José Antonio Martínez destaca els beneficis del teatre, no sols pel fet de vore’l sinó per practicar-lo.
CURS TARUMBA 1- J.A. Martínez

Enguany el professorat d’estos cursos prové com sempre de l’escola de La Tarumba com és el mateix director, José Antonio Martínez i dos joves artistes de la pedrera de la Tarumba que han continuat la seua formació i professió com són Ricardo Ull i Sandra Guasp.

Deixa un comentari