S’ha iniciat hui el trasllat a les noves instal•lacions del jutjat de violència de gènere. Una nova seu que facilitarà la tasca d’este tribunal i descongestionarà l’edifici dels Jutjats de Ronda d’Algemesí.

Alzira estrena ja la nova seu judicial per al jutjat de violència sobre la dona. La reforma dels dos baixos llogats per la Conselleria de Justícia i Interior en l’avinguda Sants Patrons d’Alzira finalitzava el mes d’agost i des de hui ja s’han iniciat el trasllat.

El nou jutjat atendrà únicament casos de violència de gènere dels partits judicials d’Alzira, Carlet i Xàtiva. Este jutjat entra en funcionament a l’inici de l’any en unes dependències provisionals en la seu judicial del carrer Ronda d’Algemesí. Este nou espai ha
suposat una inversió de 473.330 euros i compta amb una superfície de 438,56 m². Superfície que permet treballar millor en este jutjat i al mateix temps millorar el servei de la resta de jutjats, que tindran més espai. Esta nova seu judicial comptarà amb una àrea per a detinguts i s’ha posat l’accent a diferenciar els accessos a l’edifici, tant per a les persones detingudes amb un accés diferenciat de les víctimes.

A més dels accessos diferenciats, este nou espai permetrà una millor atenció, però també més rapidesa. En comptar amb una sala de vistes que ja no compartirà amb la resta de jutjats, els processos judicials seran més ràpids. Alhora també els jutjats de la Ronda d’Algemesí tindran eixe espai i tindran menys judicis. D’esta manera redundarà en la rapidesa de la justícia.

Deixa un comentari