L’Ajuntament d’Alzira desinfecta focus puntuals de plagues al parc de l’Alquenència i els Casalicis

L’Ajuntament d’Alzira va posar en marxa, fa diverses setmanes, una intensiva campanya de fumigació de larves i insectes per tota la ciutat, així com de desratització, desinfecció i desinsectació, amb l’objectiu de minorar l’impacte en la població i evitar que es produïren efectes indesitjables contra la salut i el benestar dels nostres veïns. Esta campanya es duu a terme en tota la ciutat, amb tractaments contra els mosquits en els embornals, al mateix temps que es combaten l’aparició de plagues de paneroles i rosegadors a través de les trapes del clavegueram.
Les accions esta setmana s’han dut a terme en el parc de l’Alquenència on a més s’ha actuat en els pipicans i en l’entorn dels Casalicis on s’havien detectat nius de rates.
El regidor responsable de l’àrea Enrique Montalvá ha assenyalat que s’està actuant, de manera immediata evitar la proliferació de plagues que, a causa de les altes temperatures, que ha provocat un augment considerable durant el període estival. Recorda que en cas de detectar un focus, cal telefonar per avisar i que els tècnics valoren la situació.

Deixa un comentari