L’exalcalde Diego Gómez serà el pregoner de la festa de Moros i Cristians d’Alzira.

L’exalcalde d’Alzira Diego Gómez serà el pregoner de les festes de moros i cristians d’Alzira del pròxim mes de setembre. Unes festes que tindran lloc els dies 29 i 30 de setembre i 1 d’octubre, tot i que el pregó es farà el 9 de setembre en el Gran Teatre a les set de la vesprada.

Tal com explicava la presidenta de la Federació de moros i cristians d’Alzira, Creu Cassany, la implicació de Diego Gómez en la festa durant la seua etapa d’alcalde i el seu suport ha estat determinant per triar-lo com a pregoner d’estes festes, ara que ja no és un polític en actiu. Creu Cassany.

Diego Gómez, ha estat de regidor de l’Ajuntament d’Alzira des de 2011, va ser en 2015 quan va accedir a l’alcaldia, prèviament la seua tasca professional ha estat lligada a les aules com a mestre de professió i també ha estat lligat a moviments cívics com Escola Valenciana d’on ha estat president durant diversos anys. Gómez es mostrava orgullós de ser el pregoner d’esta festa enguany i explicava que el seu objectiu en el pregó era reivindicar esta festa com a símbol de la convivència entre moros i cristians. A més de la necessitat de fer gran esta festa en una ciutat on el paper de Jaume I té tanta importància.

A l’acte del pregó, també es presentarà la Capitana Cristiana 2024, Adela López de la fila Contrabandistes-Bandoleres i altres càrrecs de la festa.

Deixa un comentari