Diego Gómez, Creu Roja i Mancomunitat, premis socials de la Fundació Novaterra

Diego Gómez rebia este matí el premi especial de la Fundació Novaterra per la seua implicació amb l’entitat. Un reconeixement que s’ha lliurat a Alzira en la commemoració del 30 aniversari de la fundació. Esta jornada, que ha comptat amb diverses ponències, s’ha configurat com un espai d’encontre per a empreses del territori compromeses amb la responsabilitat social.

Fundació Novaterra ha celebrat este matí a Alzira els seus 30 anys acompanyant des de la innovació social les persones en dificultat perquè puguen acedir al mercat laboral. Un esdeveniment en què han col·laborat una vintena d’empreses d’Alzira i de la comarca i que ha conclòs amb el lliurament dels guardons Novaterra. En la categoria d’entitat, la fundació ha volgut reconéixer la labor de Creu Roja Alzira al servei de les persones més vulnerables. Mari Creu Carrió, presidenta de l’assemblea local de Creu Roja, recollia el premi subrallant la importància de les aliances entre associacions.

El guardó d’institució destacada ha recaigut en la Mancomunitat de la Ribera Alta per posar en valor el treball de Novaterra dins i fora de la comarca. El president de la Mancomunitat, Txema Peláez, començava el seu discurs recordant la frase feta “ningú és profeta a la seua terra” per assegurar que no calen profetes, sinó creients en un model d’economia social que posa les persones en primer lloc.

La celebració del 30 aniversari de Novaterra ha comptat també amb el reconeixement de l’empresa de l’Alcúdia Hercor Metalworking, així com les intervencions d’Aitor Carratalá, responsable de marketing de l’empresa de sabatilles veganes i inclusives Timpers, i Maribel Caballer, coordinadora del Grup Incorpora Comunitat Valenciana. Finalment els assistents han pogut gaudir d’una pausa per al café al claustre de la Casa de la Cultura.

Deixa un comentari