Alzira acull el cicle Divulga’t, un cicle de ponències protagonitzades per joves investigadors alzirenys. El cicle organitzat des de la Regidoria de Joventut és una aposta pels més joves.

Hui s’ha presentat a Alzira el programa Divulga’t, un programa de conferències de joves divulgadors que organitza la regidoria de joventut i que començarà la pròxima setmana. Es tracta d’un cicle de ponències mensuals que vol oferir un espai als joves investigadors de la comarca perquè exposen els seus projectes. L’objectiu és doble, d’una banda, es pretén oferir un espai als jóvens investigadors perquè puguen exposar allò que estan fent i les eixides que les seues distintes professions els oferixen. Així mateix, la regidora de joventut, Lara Ferrer amb este cicle vol posar Alzira en el focus de la Universitat.
La primera conferència que tindrà lloc el dijous 28 de setembre serà a càrrec de l’alzirenya Carla Morell, del grup d’investigació Daidalonic, que presentarà el desenvolupament d’una pròtesi pediàtrica accessible a tot el món i més barata. Cada últim dijous de cada mes un investigador o investigadora d’Alzira exposarà allò en el que està treballant, en l’àmbit de la ciència i de la societat, com per exemple també es presentarà un estudi d’investigació que relaciona l’estrès i l’ELA. El segon objectiu és oferir als estudiants alzirenys un coneixement més pràctic de les Universitats. Ferrer de nou.
DIVULGA’T 1- L.Ferrer

Les conferències de DIVULGA’T que es faran a les set de la vesprada a l’auditori de la Casa de la Cultura estan destinades a l’alumnat de batxillerat, de cicles o qualsevol persona interessada.

Deixa un comentari