El candidat del PP Fernando de Rosa defensa que els jutjats d’Alzira no poden asumir els casos de violencia de gènere d’altres partits judicials.

La campanya electoral de les eleccions generals del pròxim 23 de juliol també arriba a Alzira. Hui el candidat popular, Fernando de Rosa ha visitat Alzira i s’ha reunit amb el grup popular municipao, amb el col·legi d’advocats  per a presentar-los el programa de justícia del PP i vore les obres del nou Palau de Justícia. De Rosa ha incidit en la necessitat de dotar de més personal i funcionaris per tal d’absorbir el col·lapse dels Jutjats davant les reiterades vagues que han hagut des de principi d’any. Ara hi haurà instal·lacions, però faltaran més treballadors.

D’altra banda, també ha assegurat que s’ha de revertir  la situació creada arran l’absorció dels casos de violencia de génere d’altres partits judicials pel jutjat d’Alzira. Segons li han explicat els advocats hi ha una acumulació de casos des de que Alzira asumix els casos d’atlres partits judicials i justament en estos casos, no sols important la quantitat sino una atenció personalitzada a les víctimes de violencia de gènere.

 

 

 

 

Deixa un comentari