El Col·legi Sagrada Família organitza un dia a la setmana rutes escolars a peu i en grup al centre

Anar caminant a l’escola i en família. Este és l’objectiu d’una iniciativa que durà a terme l’alumnat d’infantil i primària del col·legi Sagrada Família a partir del pròxim dilluns. Una activitat per a commemorar el Dia del Medi Ambient que es vol fer cada divendres per tal de conscienciar dels beneficis de deixar el cotxe a casa.

Dins dels projectes del cicle d’infantil d’este centre educatiu, han creat una unitat d’indagació que s’anomena l’Aventura de Viatjar. A través d’este projecte, es pretén que els xiquets i xiquetes des de ben menuts estiguen compromesos amb el seu entorn i coneguen els reptes ambientals actuals. L’activitat s’iniciarà el pròxim dilluns, coincidint amb el Dia del Medi Ambient, i es repetirà cada divendres de la setmana fins a acabar el curs. Consistirà a anar al col·legi a peu, en grup i en família, i amb l’acompanyament del professorat. El fet que el centre estiga situat en la zona del Balcó de la Ribera fa que l’accés siga normalment en vehicle, és per això que s’ha plantejat esta activitat. La ruta escolar a peu eixirà des de la parròquia de la Sagrada Família, que serà el punt d’encontre per a pujar al centre.

Tot i que esta activitat es va plantejar per a l’alumnat d’infantil, de tres a cinc anys, finalment s’ha fet extensiva també a l’alumnat de primària. Així, l’activitat estarà oberta per a tot l’alumnat fins a sisé i les seues famílies.

Deixa un comentari