Demà acaba el termini d’inscripció en les borses temporals de cuidadors i infermeria de l’IVASS

L’Institut Valencià de Serveis Socials ha ampliat les borses d’ocupació temporal per a les categories de personal de cures, infermeria i cuina. A Alzira, s’han constituït les boreses temporals per a les categories de cuidador o cuidadora i d’infermer o infermera. El termini d’inscripció acaba demà.

Amb esta ampliació es pretén reforçar el nombre de treballadors i treballadores en centres i serveis dependents de l’Institut Valencià de Serveis Socials, i donar resposta a la necessitat de nous efectius de personal per la incorporació de nous centres d’atenció social. Les inscripcions únicament es permetran als candidats i candidates que no formen part de la borsa actualment.

Les sol·licituds en les categories convocades es faran de manera telemàtica a través del portal bolsaempleoivass.es, en l’apartat Inscripció. Les persones candidates han d’adjuntar el document escanejat de la sol·licitud d’inscripció en format PDF; el document d’autobaremació; la declaració responsavle de l’aptitud mèdica; de no estar inscrits en expedient i de vericitat de la documentació aportada, així com tota la documentació pertinent en format PDF, JPG o PNG. El termini acabà demà, dimecres 31 de maig.

Deixa un comentari