El comité d’empresa de l’Hospital de la Ribera es concentra divendres per oposar-se a la negociació d’un conveni únic per a tot el personal subrogat de la comunitat

Els comités d’empresa dels Departaments de Salut de la Ribera i de Torrevella han convocat una concentració este divendres com a mesura de protesta davant la negociació d’un Conveni Col·lectiu Únic per a tot el personal subrogat. Els representants d’este personal no entenen com la Conselleria de Sanitat ha donat llum verda a esta iniciativa, després d’anys de treball de les meses negociadores.

Des dels comités d’empresa, assenyalen que no té cap sentit que la Conselleria de Sanitat, a instàncies d’una iniciativa de la Federació de Serveis Públics d’UGT, convoque amb esta urgència la creació d’una mesa negociadora de la qual desconeixen els objectius. Més encara quan es van constituir meses específiques a la Ribera i Torrevella que porten anys treballant en este sentit, en el cas concret de la Ribera, més de quatre anys.

Davant la situació creada, els comités d’empresa de la Ribera i Torrevella han convocat una concentració a les portes de la Conselleria de Sanitat el dia que es preveu constituir la Comissió. Els representants dels treballadors reclamen estar totalment integrats amb la resta de personal depenent de Conselleria, sense categories ni divisions.

Deixa un comentari