La Ribera forma cirurgians d’altres hospitals en una avançada tècnica qurúrgica per al tractament de les hemorroides

Cirurgians de l’Hospital Universitari de la Ribera han format a professionals d’altres centres públics valencians en l’ús d’una avançada tècnica quirúrgica per al tractament de les hemorroides. Amb més de 120 pacients intervinguts, l’Hospital de la Ribera és un dels centres de la Comunitat Valenciana amb major experiència en l’ús d’esta tècnica.

Es tracta d’un procediment mínimament invasiu que oferix altres avantatges per al pacient, entre els quals destaquen la reducció de les molèsties i del dolor postquirúrgics i la ràpida recuperació i retorn a les seues activitats habituals. En concret, han estat cirurgians dels hospitals de Gandia, La Fe i Doctor Peset de València els que han assistit a esta sessió formativa integrada d’una part teòrica i d’una part pràctica en els quiròfans de l’Hospital d’Alzira, on han participat en tres intervencions quirúrgiques.

Esta intervenció es realitza en règim de cirurgia sense ingrés, per la qual cosa el pacient pot tornar a sa casa a les poques hores d’haver sigut intervingut. Les hemorroides són una de les malalties més comunes entre la població, i es calcula que al voltant del 35% de les persones les pateixen al món.  Cal destacar que l’Hospital Universitari de la Ribera, amb més de 120 pacients intervinguts, és un dels centres públics valencians amb major experiència en l’ús del mètode THD Doppler per a tractar les hemorroides.

Deixa un comentari