El compositor alzireny Javier Quilis presenta una nova producció el dia 25, “Renaissance”, una obra innovadora que interpretarà la Banda Simfònica jove d’Albal

En el món de la música i les bandes sempre hi ha una oportunitat per explorar nous camins. El músic alzireny Javier Quilis i Carlos Riera ho han fet amb la creació de l’obra “Renaissance”. Una obra que comptarà amb una orquestra virtual i a més estarà guionitzada.
L’ estrena serà el pròxim 25 de novembre a l’Auditori de la Casa de la Cultura d’Albal. L’obra musical naix com a proposta de Carlos Riera, l’actual director artístic de la Banda Simfònica de la Societat Joventut Musical d’Albal, i ens summergix en la Florència del Renaixement gràcies a l’immersió sonora i visual. Javier Quilis ha avançat que el projecte té una estètica quasi cinematogràfica.
D’altra banda, la veu el personatge imaginari Lorenzo di Fiore introduix els actes i ens narra la història dels Borja, els Medici i fins i tot del famós Miguel Ángel.
El projecte ha alçat una gran infraestructura i ha sigut costós. A més, és tot un repte per a la Banda Musical d’Albal, ja que l’obra és molt complexa i per tant difícil d’executar. Per això, Javier Quilis confia en que l’obra tinga repercusió i es puga representar a altres llocs com el Palau de la Música de València.

Deixa un comentari