AGENDA CULTURAL: Este cap de setmana a Alzira tenim cinema, teatre i música

A l’agenda cultural d’este cap de setmana tenim cinema, teatre i música. El club de cinema Alzira obri hui les seues portes amb la projecció de la pel·lícula “20.000 especies de abejas”, una producció de 2023 dirigida per Estibalitz Urresola.

El film se centra en la transexualitat i conta la història de Cocó, de hui anys, que no encaixa en les
expectatives de la resta i no entén per què. Tots al seu voltant insistixen a dir-li Aitor, però no es reconeix en eixe nom ni en la mirada d’altri. Sa mare, Ane (Patricia López Arnaiz), sumida en una crisi professional i sentimental, aprofitarà les vacacions d’estiu per a viatjar amb els tres fills a la casa materna, on viu sa mare, Lita (Itziar Lazkano), i sa tia Lourdes (Ane Gabarain), estretament lligada a la cria d’abelles i la producció de mel. Un estiu que canviarà les seues vides i que obligarà estes dones de tres generacions molt diferents a enfrontar-se a dubtes i temors.
La pel·lícula es vora versió original,castellà i basc, amb subtítols en castellà.
L’hora a les 20 h. a la Casa de la Cultura d’Alzira. L’entrada, 3 euros i la poden adquirir a través del portal notikumi.com.

JAZZ
I el dissabte, primer concert de la temporada de jazz de la ma d’Aljazzira jazz club. A les set i mitja actuarà el grup encapçalat pel saxofonista valencià Vicent Macián que presentarà el seu disc Llum

Macián estarà acompanyat per Vicent Pérez al trombó, Àlex Conde al piano, Miquel Àlvarez al contrabaix, Iago Fernàndez a la bateria.
Un concert molt esperat, ja que s’ha hagut d’ajornar un any i que suposarà escoltar un dels millors saxos valencians.

SOMRIU ALS PARCS
I diumenge, a la plaça del Carbó, a les 12 hores Somriu als Parcs ens duu la companyia El ball de Sant Vito amb l’obra La terra dels babaus per als més menudets.
Es tracta d’una adaptació de diverses rondalles arreplegades a les comarques centrals valencianes, representades amb titelles de guant, amb música i cançons populars interpretades en directe. Un espectacle didàctic i còmic que reviu la tradició i ens torna un poc de la nostra identitat.

Deixa un comentari