El Consorci de la Ribera clausura el projecte europeu ESCAPE2 a Grècia

El Consorci de la Ribera celebra la clausura del projecte europeu ESCAPE2. El passat 14 de juny, en la Cambra de Comerç del municipi de Livadia (Grècia), va tindre lloc la Conferència Final d’este projecte europeu que aposta pel turisme rural com a motor econòmic i del qual el Consorci de la Ribera és coordinador.

En esta trobada es van difondre els principals resultats del projectea autoritats, empreses i tècnics de turisme. D’ells destaquen les vint-i-set bones pràctiques dels països participants en el projecte (Itàlia, Eslovàquia, Bulgària, Turquia, Romania, Portugal, Irlanda i Espanya) i el material formatiu per a implementar una estratègia internacional de turisme de qualitat.

Així mateix, es va aprofitar la trobada per a dur a terme la reunió final del projecte en la qual es van debatre les tasques finals a realitzar i es van estudiar possibles idees de projectes futurs per a potenciar el turisme rural.

ESCAPE2 és un projecte Erasmus+ que respon als reptes turístics als quals s’enfronten les regions rurals d’Europa com la desocupació, els baixos nivells de productivitat, les comunitats marginades i la pobresa econòmica i social. Es desenvolupa en regions rurals de països europeus com Espanya, Itàlia, Irlanda, Eslovàquia, Bulgària, Portugal, Romania, Grècia i Turquia.

Deixa un comentari