El Descens del Xúquer es convertix en prova internacional amb la participació de piragüistes de cinc països europeus

La 61 edició del Descens del Xúquer se celebrarà els dies 10 i 11 de juny, enguany amb segell internacional i un pressupost de més de 40.000 euros. Este matí ha tingut lloc a Algemesí la presentació d’esta nova edició del tradicional descens, un acte en què han comparegut els presidents del Consorci i de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Óscar Navarro i Txema Peláez, i el president de la Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana, Antonio Cinto.

El 61 descens del Xúquer espera reunir més de 150 piragüistes de tota Espanya i donar un pas més cap a la internacionalització amb la participació de piragüistes d’altres cinc països europeus. L’organització ha plantejat dos etapes competitives i dos descensos populars oberts al públic per recórrer el Xúquer en piragua o SUP. L’objectiu, que la població conega el riu i que el descens vertebre la comarca.

Dissabte 10 de juny, primera etapa del descens competitiu de 9km entre Sumacàrcer i Antella; i diumenge 11, segona etapa de 10km amb inici i fi en Algemesí. Pel que fa al descens popular, dissabte es farà el recorregut entre Sumacàrcer i Antella de 6km i diumenge, entre Alzira i Algemesí de 5km. Les inscripcions per a la modalitat competitiva es faran a través de federacion@fepiraguismocv.com i l’apertura de les inscripcions per a la modalitat popular s’anunciarà en les xarxes de Riberaturisme i l’Ajuntament d’Alzira. Més informació en riberaturisme.es.

Deixa un comentari