El Grup de Debat per la Igualtat presenta els llibres Contes i Microrelats per la Igualtat amb els treballs premiats en les últimes convocatòries

El Grup de Debat per la Igualtat d’Alzira publica una nova entrega de Contes i Microrelats per la Igualtat. La presentació dels llibres “Contes per la Igualtat VII, VIII i IX Edició” i “Microrelats per la Igualtat VI Edició” tindrà lloc demà a les 12 hores a la Casa de la Cultura.

La nova edició dels “Contes per la Igualtat” recull 28 treballs de l’alumnat alzireny de 3r de primària fins a Formació Professional i Batxillerat. Obres premiades a les convocatòries de 2019 a 2022 dels Premis adreçats als centres educatius d’Alzira. Enguany, el llibre incorpora l’experiència d’Elsa Rosell Vives, jove alzirenya guardonada en diverses ocasions. Pel que fa als temes, els textos expressen inquietud per la violència que els joves i les joves interioritzen a partir del que veuen i escolten a l’escola, a casa i als mitjans de comunicació, tal com explicava Remei Pau, presideta del Grup de Debat per la Igualtat.

Per la seua banda, “Microrelats per la Igualtat” també incorpora l’experiència de Laura Fargueta Pelufo, guardonada en diverses ocasions tant als contes com als microrelats. El llibre recull 10 obres premiades a la convocatòria 2021-22 del Concurs Clara Campoamor Rodríguez, adreçat a majors de 16 anys. L’objectiu, reflexionar amb la lectura sobre una realitat que cal millorar.

Deixa un comentari