El Partit Popular d’Alzira sol·licita que el govern municipal amplie a zones d’expansió com polígons els serveis bàsics de la ciutat com la neteja o el transport públic

El Partit Popular d’Alzira sol·licita al govern municipal que s’amplien els seveis bàsics de la ciutat conforme al creixement i expansió d’algunes zones d’Alzira. L’oposició es mostra en desacord amb el mode en el qual s’estan executant els pressupostos. Denuncien que, igual que Alzira creix urbanísticament, els serveis com la neteja, la recollida de fem o el transport públic haurien de creixer.
Per estos motius, en el ple ordinari del passat 31 de gener, el PP va presentar una moció que demanava ampliar els seveis de les zones de expansió de la ciutat. A més, expliquen que tot i que creix la població, 46.500 habitants ara, en l`àmbit de neteja urbana se detecta menys frequencia i menys contenidors.
Els populars argumenten que tots els alzirenys haurien de ser iguals, independentment de la zona on visquen, perquè tots paguen els impostos. Denuncien que l’equip de govern actual catalogue alguns ciutadans de primera i de segona. A més troben incongruent que hagen votat dos vegades en contra d’esta moció, una vegada en 2020 i ara, ja que l’equip de govern defensa una ciutat neta, sense fum i per a les persones.

Deixa un comentari