La Policia Nacional desmantella a Alzira tres plantacions de marihuana ocultes en vivendes de la ciutat i deté a dos persones implicades

La Policía Nacional desmantela tres plantacions de marihuana ocultes en viviendes d’Alzira i deté a dos persones. Este matí, agents de la Policia Nacional han detingut a un home i una dona de 20 i 22 anys, com pressumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de flux elèctric. S’han desmantellat tres cultius de marihuana tipus indoor ocults en diferents vivendes. Els tres pisos investigats estaven enganxats a la xarxa eléctrica de manera fraudelenta i produien un consum equivalent a tota una illa de cases. La incautació ha sigut de més de 42 kg de marihuana, 11 aires condicionats, 12 ventiladors, 59 làmpades i quatre quadres elèctrics.
Les investigacions començaren quan els agents de la ciutat detectaren que en este barri, que no ha estat mencionat, s’estaven produint un augment d’enganxades il·legals a la xarxa eléctrica, el que provocava talls de llum per sobrecàrrega a la zona.
La Unitat de Drogues i Crim Organitzat de la Comissaria Alzira-Algemesí localitzaren els tres immobles i identificaren dies després les persones responsables de les propietats. Els agents sol·licitaren a l’autotritat judicial l’entrada per al registre domiciliari, en els quals, com pensaven els agents hi havia una plantació il·legal de marihuana. Els arrestats, sense atecendents policials, han sigut posats a disposició judicial per delictes de salut pública i defraudació del flux elèctric.

Deixa un comentari