El Partit Popular vol recuperar la policia de proximitat i crear una unitat canina en la Policia Local

El Partit Popular assenyala la seguretat ciutadana com una de les seues majors preocupacions. La formació entén que s’han de recuperar i mantindre els espais públics, que abasten des dels carrers i l’enllumenat fins als parcs i els diferents barris. I a més, consideren que és necessari eliminar els espais abandonats i mantindre una bona neteja per previndre i evitar molts delictes, perquè el vandalisme i la criminalitat es concentren en estos llocs.

D’altra banda, volen estudiar la plantilla de policia local per augmentar la seua efectivitat i millor els mitjans de què disposen. La policia de proximitat, de barri, continuarà sent una de les seues prioritats. D’altra banda, volen controlar amb drons el nucli urbà i els camps i posar en marxa la unitat canina de la policia local per a col·laborar amb altres cossos i forces de seguretat contra el consum de substàncies estupefaents.

Des del Partit Popular, també aposten per establir més vigilància en les zones de pubs i formar unitats de policia local en actiu especialitzades en violència de gènere, violència domèstica i menors.

Deixa un comentari