El PP denuncia que un assessor d’Ucin a l’Ajuntament compatibilitza la seua feina municipal amb una feina privada en el mateix horari i demana aclariments

L’alcalde d’Alzira es replantejarà les funcions dels assesssors d’alcaldia. Així ho ha explicat després que el passat divendres es fera pública la denunica del Partit Popular sobre el treball de l’asessor d’Ucin i la seua posssible incompatibilitat laboral ja que també està treballant en una empresa privada. El mateix divendres tenia lloc una reunió d’urgència entre els socis de govern i els tecnics municipals i el mateix treballador per tal d’aclarir la qüestió.
El Partit Popular fa una sèrie de preguntes sobre este treballador muncipal, un càrrec a lliure disposició del grup Ucin, tot i que treballa com assessor d’alcaldía des del passat mes de març. Des del PP es denuncia que Antonio Pelayo compatibilitza els lloc d’assessor en un altre feïna, en el mateix horari.
En cas que puguera ser així, perquè les seues tasques d’assessor tenen un horari més flexible, tampoc ha demanat la compatibilitat d’ambdos feines D’alatra banda, també expiquen que ni fitxa, ni saben on té la seua ubicació física en l’Ajuntament i per això estan esperant una resposta o denunciar-ho, perquè es tracta de salaris públics.
A més d’això, recorden que figura com asesor d’alcaldia, quan seria lògic que este assessorament el fera una persona del mateix partit que l’alcalde.
Per la seua banda, l’alcalde d’Alzira ha manifestat desconèixer que estiguera treballant en un altre lloc i ha demanat informes sobre la compatibililtat del seu treball i actuarà en conseqüència. Ara la qüestió queda en mans dels tecnics després de mantindre una reunió divendres sobre el tema.
Ara bé, pel que fa al treball d’assessor d’alcaldia, Domínguez ha explicaT que es replantejarà el treball dels assessors, ja que la normativa incidix en que l’assessor d’alcaldia s’ha de dedicar a esta área.