El PP qualifica com a incongruent l’equip de govern d’Alzira, que va votar en contra de la seua moció per a implantar nous punts de wifi gratuita a la ciutat

El Partit Popular d’Alzira critica que el govern municipal vote en contra de la seua moció per a ampliar la xarxa wifi gratuita de la ciutat. Els populars consideren que s’està deixant enrere una oportunitat de modernització i d’estalvi energètic, ja que estes xarxes wifi estan finançades per els fons europeus.
En l’últim ple, celebrat el passat 31 de gener, el PP va presentar una moció en la qual proposava l’ampliació dels punts de xarxa wifi gratuita d’Alzira aprofitant els fons europeus Wifi4EU que financen estes actuacions. L’equip de govern, format per Compromís, PSOE i Ucin, va votar en contra, descartant així la moció. El PP qualifica de sorprenents i incongruents els arguments del govern, que primer deia que els havien refusat ja les sol•licituds i finalment, van explicar que ho posarien en marxa.
A més, el Partit Popular proposava revisar el manteniment dels quatre punts de connexió wifi ja existents, que es posaren en marxa en 2018. Plantejaven la instal•lació de 10 punts més a la Plaça de l’Ajuntament, Plaça Pere Crespí, Plaça Ana Sanchis, Plaça Marina Espanyola, Plaça Escola d’Adults, Plaça Generalitat, Alquerieta, Plaça Societat Musical, i la Plaça 1 de Maig. En total, 14 punts wifi a la ciutat. Esta mesura, explica el PP, tracta d’eliminar posibles bretxes existents en les diferents zones i complir amb el dret dels ciutadans d’accés a internet.

Deixa un comentari