El PSOE Alzira aposta per convertir la Vila en un mercat obert i fer un canvi radical en la gestió esportiva

La participació ciutadana, la regeneració industrial i la regeneració urbana són els tres eixos que fonamentaran les polítiques socialistes a Alzira. Així ho explicava la candidata del PSOE a l’alcaldia, Gemma Alós, en l’acte de presentació del programa electoral de la formació.

El Partit Socialista alzireny aposta per introduir els pressupostos participatius, crear nous consells sectorials i incorporar la figura del defensor de la ciutadania. Així mateix, la formació vol donar suport a l’emprenedoria amb la constitució d’espais de coworking i reforçar el comerç local i de proximitat amb la conversió de la Vila en un centre comercial obert on celebrar fires.

Altres propostes: rehabilitar l’Hospital Santa Llúcia, aconseguir una extensió de la Universitat Politècnica a Alzira, adquirir els Cines Colón per crear un centre cultural o senyalitzar en braile tots els monuments d’interés. A l’àmbit dels esports, la formació pretén convertir el Consell d’Esports en una taula de treball i de resolució de conflictes i establir convenis amb els clubs perquè puguen utilitzar les instal·lacions de la manera que necessiten.

El PSOE assegura que pujarà en les eleccions i apunta que, en cas de pactes, una coalició d’esquerres seria l’únic acord viable.

Deixa un comentari