El secretari nacional d’UGT, Pepe Álvarez visita Alzira per a participar en el 120 aniversari de la Casa del poble de la ciutat, la segona més antiga d’Espanya

El sindicat UGT hui està d’aniversari, la casa del poble complix 120 anys i es convertix en la segona casa del poble més antiga de tot l’estat espanyol. El que no ha volgut perdre’s l’aniversari ha sigut el secretari general del sindicat Pepe Alvárez, que ha estat acompanyat per altres dirigents sindicals i autoritats locals.
L’acte d’aniversari s’ha encetat amb el descobriment d’una placa commemorativa i la signatura dels secretaris generals en el llibre d’honor. Després s’ha fet una assemblea de delegats i delegades a la Casa de la Cultura. Esta celebració ha servit també per a estrenar la reforma de la primera planta de l’edifici, ja que el fins ara bar de la casa del poble del carrer Curtidors s’ha reconvertit en oficines. Una reforma que ve lligada al sentit de servei públic del sindicat tal com ha explicat el secretari comarcal, Raül Rosselló.
Per la seua banda, el secretari nacional del sindicat, Pepe Álvarez ha volgut destacar el paper dels sindicats en la història de la democracia. El fet que durant 120 anys hi haja existit esta casa del poble mereix un respecte, que a hores d’ara, alguns no tenen quan parlen d’organitzacions sindicals ha afirmat Álvarez.
Alvarez ha aprofitat per a valorar la primera reunió del nou govern amb els agents socials per a revalorar el salari mínim interprofessional i ha confirmat la pròxima reunió per a l’11 de desembre. El líder d’Ugt ha declarat que l’aspiració del sindicat és que al llarg d’esta legislatura s’arribe als 1200 euros. Entén que no és cap bogeria, si es té en compte que molta gent treballant no li arriben els diners per a tindre una vivenda, siga pròpia o d’arrendament.

Deixa un comentari