Els empresaris de la carretera d’Albalat valoren positivament la redona del carrer Entre Naranjos com a mesura temporal fins que es puga urbanitzar la zona industrial

Els empresaris de la zona de la Carretera d’Albalat sol·liciten agilitzar l’urbanització i adeqüació del polígon. Així ho van traslladar ahir al regidor d’Urbanisme, Andrés Gomis, en la reunió celebrada per a presentar nova obra a la redona del carrer Entra Naranjos.

L’obra ha estat ben rebuda pels empresaris ja que permetrà descongestionar el trànsit d’accés a la Carretera d’Albalat, alhora que es completa la ronda nord del polígon. No obstant, l’Associació Empresarial recorda que és una solució temporal fins que es puga urbanitzar i dignificar la zona industrial.
El carrer Entre Naranjos, entre el trams carrer Corts Valencianes i l’avinguda dels Esports era unidireccional sentit c/ Corts Valencianes, per la qual cosa l’entroncament amb la rotonda no permetia el canvi de sentit. Les obres han consistit en l’ampliació de la plataforma, en aproximadament 125 m², que ha permés este canvi de sentit mitjançant una transició fluida. Les obres han tingut un cost de 30.000 euros i han durat aproximadament dos setmanes. La finalitat de la reunió va ser que tant els treballadors i treballadores com clients del polígon conegueren esta nova ruta. A més, el departament municipal va arreplegar els suggeriments de millora dels empresaris participants.
Esta intervenció complementa l’accés directe a la CV-43 des del Carrer Entre Naranjos, que ja va suposar una inversió de 417.000 euros. El canvi del sentit de circulació suposa facilitar el trànsit de vehicles des del polígon industrial per esta ronda per a accedir a la CV-43. Els empresaris han demanat una millora de la senyalització per a donar a conèixer esta via alternativa i d’altra banda, també han demanat solució a la torre elèctrica situada enmig del carrer.