Els empresaris de Materna reclamen a la Conselleria una redona entre el futur pont de Xàtiva i l’antiga CV-41

Els empresaris de Materna reclamen a la Conselleria una redona entre el futur pont de Xàtiva i l’antiga CV-41. La redona s’ubicarà darrere les cases que donen al barranc de la Casella i davant de les obres inacabades del projectat centre comercial Vilella. L’objectiu és millorar el trànsit i l’accés al barri i al polígon.
Així ho ha proposat la directiva del polígon i l’EGM de Materna en la reunió celebrada ahir a l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial, l’IVACE. S’ha creat una Mesa de Treball per a la coordinació del projecte del nou pont. L’alcalde d’Alzira, qui ha assistit a la reunió, considera esta proposta una molt bona opció per a dignificar la zona.
No obstant, Domínguez recorda que l’obra cal fer-la ràpid i treballar les dos vies, la d’inundabilitat i la de mobilitat conjuntament per no perdre el finançament europeu.
A la reunió ha assistit el secretari autonòmic d’Indústria, Comerç i Consum, Felipe Carrasco, el subdirector general de l’IVACE, Julio Delgado, la directora general d’Infraestructures, Maria José Martínez, el president de la CHX, Ignacio Valero, i per part de l’Ajuntament d’Alzira, l’alcalde, la primera tinent alcalde, Gemma Alós, el tercer tinent alcalde, Andrés Gomis i la técnica d’Urbanisme Mariola Sebastián. Mentre que en representació dels empresaris d’Alzira ho ha fet, el president Raúl Tudela junt a Javier Pla.