Els tres partits de l’oposició llancen una campanya en contra de la pujada del 8% de l’IBI

Els tres partits de l’oposició a Alzira han llançat una campanya fins a principi del mes de desembre per a oposar-se a la pujada de l’IBI d’un 8% prevista en els presupostos de 2024.
Consideren d’una banda que no esta justificada perquè si s’ha gestionat vuit anys sense pujar impostos, es pot continuar fent. Entenen que no és el millor moment per a les famíliesi d’altra banda, consideren que s’ha fet sense participacio ciutadana i en un ple extraordinari, perquè la gent no pugera intervindre. Jose Luis Palacios, portaveu del Partit popular, explicava que la pujada no s’entén i estan en desacord tant en el fons com en la forma.
La campanya va a consistir en recollir alegacions i firmes per part de la ciutadania en el mercat i en distints comerços per a presentar-les davant l’Ajuntament com alegacions. I també es reuniran amb el teixit associatiu per a parlar sobre el tema. En el cas de ciutadanos Alzira, Miguel Vidal, enten que esta campanya també vol dignificar la política, ja que cap dels partits que governa ara, va dir que anava a pujar els impostos només començar la legislatura en la campanya electroal.
Per part de Vox, considera que el govern de izquierda radical d’Alzira es comporta com el govern espanyol, troba un cert mimetisme ja que són governs que al seu parer no representen el que es va votar, ja que ací psoe i compromís governen gràcies a UCIN. En tot cas, per al líder de Vox, Ricardo Belda, els diners estan millor en les butxaques dels ciutadans i s’ha de fer una bona gestió amb eficacia i eficiencia. Quan s’incrementen els gastos, el primer que s’ha de fer és ajustar el pressupost i gestionar bé, no pujar els impostos.

Deixa un comentari