La campanya “Bon profit” de la Federació Valenciana de Municipis arriba hui a alzira amb un taller culinari en valencià i amb productes de proximitat

Esta vesprada a les 17h tenen una cita culinària a la seu de l’Associació de les Basses. Patricia Aranda i Maria Jesús Prats seran les encarregades de dirigir el taller de cuina en valencià adherit a la campanya “Bon profit!”, impulsada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.
La iniciativa té com a objectiu potenciar el vocabulari gastronòmic en valencià i fer valdre productes de proximitat. El taller consistirà en la creació d’un plat amb productes de la terra i serà impartit en valencià.
Les Basses no serà l’únic barri amb esta proposta culinària per a la ciutadania. Els tallers es repetiran en els pròxims dies a altres punts de la ciutat. El dia 20 de novembre s’impartirà a l’escola d’adults Enric Valor i el dia 28 a l’edifici social de l’Alquerieta.
L’aforament és limitat i cal inscripció prèvia. Poden inscriure’s als pròxims tallers enviant un correu a serval@alzira.es o telefonant al Serval al 96 245 92 50. Recordem que el primer taller es celebra hui a les 5 de la vesprada al carrer Salvador Perles, 70, a l’associació de les Basses.

Deixa un comentari