Es consolida la quarta edició de la Fira animalista, que enguany s’allargarà tota la jornada (matí i vesprada) i tindrà fins a 20 estands d’associacions

Arriba la quarta edició de la Fira Animalista d’Alzira plena de novetats. En el context de la nova normativa de benestar animal, la fira es centrarà en ensenyar a la ciutadania com ha de ser la convivència entre persones i animals a la ciutat.
La Falla Hernán Cortés i la Regidoria de Salut i Benestar Animal organitzen un any més esta fira que tindrà lloc a la Plaça Major el pròxim dissabte 18 de novembre. Començarà a les 11 del matí i durarà per primera vegada tot el dia, fins a les 20.
La fira s’inaugura amb una classe d’educació canina gratuïta per a aprendre tècniques en la convivència i comptarem com sempre amb la desfilada de gossos en adopció. En seran tres enguany, de matí i de vesprada.
Els gossos terapèutics també seran protagonistes en la xarrada que es farà a les 12:30 sobre la seua labor en malalts d’Alzheimer. I per tancar la jornada, de 19:15 a 20 hores hi haurà una altra novetat, un concurs de bellesa, simpatia i obediència, on podrà participar tot el món.
L’Ajuntament ajudarà a totes les protectores participants amb un xec per comprar pinso i productes necessaris per als animals. I les famílies adoptants també rebran una ajuda de l’Ajuntament per començar a cuidar els seus animals.

Deixa un comentari