L’Ajuntament d’Alzira reconeixerà un any més l’esforç de tots els esportistes alzirenys en una gala on els més menuts i el futbol inclusiu seran protagonistes

S’apropa la segona edició de la Gala de l’esport. El pròxim 24 de novembre es reconeixerà a tots els esportistes alzirenys el seu esforç al Palau d’esports, el lloc on passen tant de temps entrenant.
Mónica Carrió, esportista professional i representant del club d’halterofilia, ha manifestat que enguany la gala reflectix molt bé l’esforç dels esportistes.
També estarà present l’esport inclusiu, amb una exhibició de futbol sala en cadira de rodes, dirigida per l’exjugador del València Fernando Giner.
Segons Mónica Carrió, la gala vol mostrar que l’esport no és sols practicar exercici, sino que a més és benestar, educació, inclusió i cultura. Els protagonistes eixe dia seran els xiquets i xiquetes, que s’encarregaran de presentar la gala i lliurar els guardons de la gala.
També coneixerem la persona a qui se li atorgarà la insígnia d’or de la ciutat el proper 30 de desembre. La novetat d’enguany serà que tots els assistens s’enduran un xicotet regal de record.

Deixa un comentari