Es poden adquirir ja les entrades per als esdeveniments culturals del cap de setmana i l’abonament del 36é Encontre de Teatre d’Alzira

Esta vesprada els recordem que poden adquirir les entrades per als esdeveniments culturals del cap de setmana. En tenim diversos, com Reciclart 2.0 dels Toom Pak o rescatadors de residus. Els Toom Pak rescaten objectes procedents del fem com llandes, bidons o canonades i els convertixen en instruments plens de vigor i emoció. Les entrades costen 8€ i 6 la reduida

També tenim per a demà el teatre infantil Lluna, dos i tres de Teatre l’Abast. El protagonista de la historia és Pau qui pensa que ser menut és un rotllo perquè tot el món et diu què has de fer. Però se li ocorre una idea per a poder fer el que vullga sense que ningú li diga res. Encara que se n’haja d’anar a l’altra punta del món! O més lluny. Les entrades són 3€.

I per últim, dissabte tindrem sessió de jazz amb Sedajazz. Pepe Zaragoza i el seu quartet ens presentaran Efímer, l’últim disc del compositor. Les entrades costen 3€ i 2€ la reduïda.

I també a partir d’esta vesprada poden comprar al Gran Teatre les entrades per al 36é Encontre de Teatre a Alzira. Inclou obres com Regala’m esta nit d’Albena Teatre, una comèdia amb Carles Alberola. També tindrem una adaptació de La Regenta amb l’actor alzireny Àlex Gadea o Libre, un homenatge musical de Melomans a Nino Bravo, i així fins a 11 espectacles. Els poden consultar a les xarxes socials de l’Auntament d’Alzira. Val 35 euros.

Totes estes entrades recordem es poden comprar hui de 19.30 a 22 al Gran Teatre i a partir de les 22 a través de notikumi.com. Estaran disponibles fins al 16 de maig i el 17 es podran comprar individualment per a cada espectacle, 12 euros Regala’m esta nit i Libre i 18 euros per a La Regeneta.

Deixa un comentari